El Camagroc Blau

El Camagroc Blau, Terrassa Carrer Del Camí Fondo, 22 - Terrassa

96/100
Da una calificación

Cuál es tu plato El Camagroc Blau favorito?

Puntuaciones y opiniones

96
/100
Basado en 93 puntuaciones y opiniones
Actualizado

Calificaciones del sitio web

TA

Trip
Last update on 03/11/2023
5,0
1 Opiniones
Google
Google
Last update on 06/12/2023
4,6
32 Opiniones

Opiniones

5
jeremiassoler
+5
Comida muy casera, nos ha gustado mucho. El trato con el personal muy agradable. Volveremos!
4
Pili Ureña Querol
+4
T'agrada menjar bé, gaudir i q sigui saludable a l'hora? Doncs aquest és el teu lloc, la Sandra té una mà a la cuina que fa que els seus plats tinguin una personalitat única i un sabor espectacular. Pots gaudir-ne al mateix restaurant o endur t'ho a casa, tu trias! Però si trias quedarte no dubtis en demanar la kombutxa feta per ella mateixa, com tota la resta. Un plaer pels sentits!
5
laura lombardero
+5
Súper bo tot! Senzill i deliciós! Hem fet menú al local, de primer (tots dos) hem menjat moniatos que estaven amanits amb oli del bo i herbes aromàtiques, de segon, el meu company ha fet els ous farcits de bolets i jo el verat amb ceba. Hem fet dues copes de kombucha casolà i aigua. La mida dels plats és suficient per no caure adormit a causa d’una digestió pesada. Bona qualitat i producte de temporada. S’agraeix poder decidir si vols o no les postres (nosaltres ens hem quedat molt bé!) Gràcies per l’atenció tan amable!
5
Judit Pinol
+5
Menjar molt bo, molt saborós i sa. Projecte profundament respectuós cap a la clientela i el medi ambient. Opció Vegeta! Tant la cuina com el servei són fantàstics. Anar al Camagroc és anar a que et cuidin.
4
Jaume Figueras
+4
.El menjar va ser bo. El preu el vaig trobar car per ser un menu de migdia. 11€ + 2€ (segon plat per tenir carn o peix) + 2.5€ del postre. Total 15.5€. Reafirmo que per ser un menu de migdia, sense cafè, és car.
5
berta pàmies
+5
Felicito a la Sandra. Gran experta en fer diferents combinacions d'aliments de qualitat i proximitat. Animo a tothom que hi vagi també quan fa els tasts amb música.
5
Lourdes Sánchez
+5
Cuina saludable i amb productes de temporada i proximitat. Ha estat tot un plaer gaudir dels diferents plats que he pogut tastar. Se'ns dubte tornaré i ho recomano 100%. Felicitats al Camagroc Blau!
5
Maria E.C.
+5
Gratament sorpresa d'aquesta troballa. Proposta de cuina conscient, de proximitat, saludable i feta amb amor; el resultat només pot tenir molt bon gust!! Amb ganes de repetir aviat i sovint!
5
Daniel Fabregat
+5
M’he sorprès gratament de la qualitat del menjar. Un hummus de esberginia i l’altre de remolatxa espectaculars. Gaspatxo impressionant! Healthy i boníssim. Imagino que la resta plats estaran al mateix nivell. Gràcies!
5
Josep Modinos
+5
Ja estavem informats de que el lloc era especial, un lloc on poder trobar menjar sa, equilibrat i triat cada ingredient per conseguir el resultat desitjat i per donar a la clientela el que no es troba a la majoria dels llocs, plàts ben fets, amb ideia i il.lusio i sempre pensats per una alimentacio beneficiosa per l`organisme. Els plats que hem menjat hens han agradat molt, ja estem rumiant cuant hi tornarem. Fel.licitats al Camagroc Blau per els encerts a fer aquet tipus de cuina.

Descripción

Horas

Lunes:
12:45 - 15:45
Martes:
12:45 - 15:45
Miércoles:
12:45 - 15:45
Jueves:
12:45 - 15:45
Viernes:
12:45 - 15:45
Sábado:
Cerrado
Domingo:
Cerrado

Lee las reseñas en

TA

Trip
Google
Google

Info

Compara los mejores restaurantes cerca de El Camagroc Blau

La evaluación calculada de nuestro agregados de opiniones “Sluurpometro”, es de 96 se basa en 93 parámetros y comentarios.

Para contactar por teléfono será suficiente llamar al número +34 633 31 59 23

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1