Outstanding restaurant, sophisticated food, mellow soft ambience, fine service. All our dishes were exceptional; the only one that didn't hit the standard was promptly addressed by the staff. Another hidden jewel in palma.
First visit but will definitely be back tasting menu superb high quality food and service
This restaurant was tremendous. Reasonably priced for the quality of food and service. An unexpected jewel in our trip to Mallorca!!!
Top restaurant in 5* Hotel in downtown Palma de Mallorca. Great lunch 3 course meal on the terrace for around 26,50 euro. Our waiter Raquel was the best. Friendly, professional and attentive she was part of our delightful experience.
Alfonso Lillo, the resident chef, worked with Gordon Ramsey in London and for the Qatari family. Expect amazing food with his personal touch and a dining setting that makes you pause your reality. If you're in Palma and love refined food you will love this.
Top restaurant in 5* hotel in downtown Palma de Mallorca. Great lunch on the terrace for around 25 Euro. Plus 21 Euro for a bottle of top local red wine. The 3 course meal was amazing. Refined, perfectly cooked and with that special touch. Very friendly and fast service. When asked what brought us here we mentioned we were looking for great food and Gordon Ramsey. The chef worked in London with Gordon and we just went for it. Great experience including a personal touch as the chef Alfonso Lillo came to chat with us afterwards. Definitely one of our favourite spots in Palma.
Fantastic food and service. Beautiful surroundings. This is not a typical Mallorcan restaurant--no tapas in sight. This is a culinary adventure of the highest order: duck dim sum over dry ice, a corn soup served chilled and over a bed of local rock salt (use as you wish to flavor), hake perfectly crispy with delicately sweet lemon citrus flavors, beef rib meat that melts on your fork and in your mouth, and desserts (chocolate being our favorite) that make you eat to the last bite. They only book a very few tables each night so service and food can be perfect. This also means the restaurant stays relatively quiet and private too. We enjoyed a Mallorcan white wine from Noonat and a smokey red Sarah-grape wine from Sio. Both were recommended by the waiter after discussing our orders and preferences. Both excellent--especially the white! Overall a wonderful and relaxing experience. BTW this restaurant is inside the Hotel Sant Franscesc. The hotel alone is worth a look in a restored mansion overlooking 3 churches. The hotel is modern and sleek while still keeping a great deal of the original architecture and flourishes of the original home. One of the best designed historic to modern renovations I have seen. And make sure to leave time for a pre dinner cocktail in the bar. Also stunning (and tasty). This place is super highbrow but completely worth every penny for a perfect evening.
Un 10!!! Comimos el menu de arroces de domingo, 28€ con 3 entrantes que estaban buenisimos y despues podias escoger un arroz, nosotros probamos el de marisco y el mallorquin, buenisimos los dos. Servicio impecable.
Una experiencia gastronomica en toda regla! Desde el momento que entras al restaurante, te sumerges en un ambiente muy mallorquín, donde tanto el personal como la comida te hace sentir en tu propia casa.
Probamos el menú de desgustación, un menú muy de aquí de la isla, tradicional y moderno a la vez. Lo mejor para mí, la llampuga. El chef salió a explicarnos este plato y nos encantó.
La presentación increíble, con un toque muy de campo (de foravila).
Y el personal, lo mejor. Atentos y serviciales; desde el equipo de restaurante, Santi (gran sommelier) quién nos recomendó un buen vino y estuvo pendiente de nosotros, hasta todo el equipo de Cocina; Carles y Alejandro quienes nos fueron presentando sus platos!
Gracias! Volveremos seguro!
Excelente hemos probado el carpaccio de gambas, los canalones de setas con trufas, la pintada con foie y el soufle de chocolate... todo bueno sobretodo el carpaccio... prever un presupuesto de 50/60€ por persona, el servicio impeccable. Lo mejor es reservar un habitación del hotel...
Mi pareja y yo compartimos una cena por nuestro aniversario hace poco, y elegimos el menú degustación. La experiencia fue inmejorable, buena comida, excelente servicio y un ambiente encantador. Un descubrimiento que recomendamos a todo quien quiera probar.
Buen Ambiente, Buena Comida... el menú para el día de San Valentín, estuvo Genial, la presentación de los platos muy lograda, que envuelve todos los sentidos, precio/calidad esta muy bien 65€ p/p, la atención del personal, muy buena, nos gustó bastante el estilo del restaurante, es un lugar ideal para celebrar en parejas ya que es acogedor.
Sinceramente fue una experiencia magnífica con platos que parecían cuadros y cuyos sabores explotaban llenos de sorpresas para el paladar . Entorno muy elegante y un equipo de camareros fantástico. Nos atendieron Belen, Cristina y Borja. El chef, Alejandro , no solo un excelente profesional sino una persona admirable .
Repetiré para poder disfrutar de su carta que ofrecía tantos manjares que no podría no probar
guillermo marban cuesta
+5
Servicio de 10
Medidas anti covid 10
Relación Calidad Precio 9
Ambiente 10
Tuvieron un fallo en cocina, pero lo arreglaron a la perfección.
Un acierto TOTAL
Comimos en primavera en la terraza el menú de laRestaurant week. Estupenda comida y servicio. El salmón es el plato que nas me gustó. Tienen una extensa carta de vinos y cavas y aconsejan bien.
Es un lugar mágico desde el momento que entras. El ambiente está muy cuidado. Es un lugar perfecto para una comida relajada y tranquila. La presentación de los platos es excelente. El menú de los domingos es muy recomendable. El personal muy atento. Un 10!
Un lugar muy encantador, la comida muy buena y la atención espectacular! Sin dudar volveremos
An error has occurred! Please try again in a few minutes