Los helados artesanales están buenísimos, y el chico que nos atendió es un encanto, sin duda recomendaré esta heladería y volveremos a venir cuando visitemos Valldemossa en verano.
Lecker!!! Besonders Mandel und Zitrone � und den Kindern Melone und weiße Schokolade und die anderen Sorten, die wir probiert haben ... Bettina, es war schön dich mal wieder zu treffen, wenn auch nur kurz
Helados artesanos muy sabrosos ! Hay almendras « clasica » y almendras « vegan », sin lactosa 🥰. Las dos son muy buenas !
Todos los sabores son sin gluten, además de tener conos!
Helados y granizados buenisimos!! Repetimos seguro
El mejor helado que hemos probado nunca y el precio como el de todos los helados en cualquier sitio, la mejor calidad.
Me encanto!!! los helados cremosos y deliciosos!!!! cada vez q vengo a Valldemossa voy alli.
Una vez que pruebas estos helados, no te vuelven a gustar los demás, naturales y deliciosos!
Location:
Small but fine ice-cream Shop in Valldemossa, right on Plaça Cartoixa. Everything was very clean and tidy.
Food:
You can taste that the ice cream was homemade and without any additives. The raspberry ice cream, for example, was so intense in flavor, as if you were eating the raspberry itself.
There are numerous vegan ice cream flavors and also gluten-free cones.
Service:
Super warm-hearted staff with fun and joy in their work. I also noticed the passion and enjoyment in their work. Since I couldn’t decide immediately, I was advised proactively.
Conclusion:
Super delicious ice cream, if not one of the best, as it is made without additives. I can definitely highly recommend it and will definitely come back.
Das Mandeleis war wirklich ausgezeichnet, jedoch erschien uns der Preis von 2,50€ pro Kugel etwas hoch. Aber die Tatsache, dass das EisCafé in einer schattigen Ecke lag, machte unseren Besuch dennoch angenehm.
Delicious and fresh gelato with a good variety to choose! One of the best gelaterias in the island. We chose Banana and raspberry flavours.
Bons gelatos, atendimento bom e rápido. sugestão para o gelato de pistache, era muito bom
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