#}
Sluurpy > Restaurantes en Lladurs > Restaurante Casa Albets

Restaurante Casa Albets - Lladurs - Álbum de fotos

Hotel muy acogedor en un entorno rural y muy apartado y tranquilo, ideal para desconectar y relax. Habitaciones sencillas, tranquilas y acogedoras. Los encargados muy amables. Restaurante vegano excelente, sabores increíbles, como estar en un restaurante de estrella michelin. Postres geniales. Raci
Fui con mi pareja para probar un tipo de comida diferente. No somos veganos, ni pretendemos serlo, pero vale la pena probar la comida que hacen, todo tan bueno que te hacen plantearte algunas cosas. Para los mas escépticos recomendable 100%, para los que ya os gusta éste tipo de comida también.
El mejor tofu!!!! No hay bocado malo!! Todos sus platos son deliciosos Vale mucho la pena
Buenísimo!
El lloc i la filosofia que promouen és increïble. Perfecte per una celebració especial i per desconnectar.
Recomano amb molt de gust aquest hotel amb un restaurant d'excel•lent qualitat. El servei també és de deu. Segur que repetirem.
Un oasis del dia a dia! El servei és súper simpàtic i amable. El restaurant disposa de menjar ecològic i vegà d'alta qualitat. Sí que no són plats per tothom, però a nosaltres ens ha encantat. I accepten gossos!!! El lloc està envoltat de bosc i és molt relaxant. Tornarem! :)
Deliciós! Un menú variat amb molts sabors i una presentació d’estrella michelin! Els postres espectaculars. Tot cuinat amb productes naturals i de proximitat. Menu apte per vegans i no vegans
Good vegan food, made with care at affordable prices. Nice dessert's selection too. The restaurant is quiet and cozy.
Molt interessant i aconsellable per a persones amb una mentalitat respectuosa al medi ambient.
Greatest vegan food in all of Catalonia.
Menjar, ubicació i servei fantàstics. Molt recomanable.
10/10
Compartir en WhastApp
Compartir en Facebook
Subir Fotos