#}
Sluurpy > Restaurantes en Girona > Pastisseria Bomboneria Josep Marquès

Pastisseria Bomboneria Josep Marquès - Girona - Álbum de fotos

Los mejores buñuelos de Girona, y el resto de productos también buenísimos, Josep maestro pastelero 😊
Excepcionales sus buñuelos de Cuaresma... los hacen todo el año porque son increíbles. Pero.... debes encargarlos!
Excelente atención y productos, muchas gracias.
LA ULTIMA VEZ QUÉ SE FUE A BUSCAR EL ROSCÓN DE REYES FUÉ UN DESASTRE SE ENCARGÓ CON UNA SEMANA DE ANTELACIÓN Y DE LO QUÉ SE PIDIÓ NO SE HIZO NADA!!!!!
Pastisseria de tota la vida que ofereix qualitat i tradició. Tots els productes són boníssims, però mereixen una especial menció els bunyols. El tracte és molt atent i amable. 100% recomanable
Pastisseria amb molt d’encant i tot el que fa és bonissim, sobretot els bunyols, tortells, totes les pastes de nata, tot! m’encanta! Repetirem!
Gran pastisseria,la millor de Girona amb diferència.Els bunyols espectaculars i jo que sóc un fanàtic de les sares no n'he provat de millors enlloc.Gran relació qualitat-preu i bon tracte,no com els prepotents de can Tornés.
Ahir uns veins ens van portar bunyols. No els haviem tastat mai. Mare de deu senyor quina cosa mes bona. Molt ben cuits, un sabor excelent, una textura espectacular i ben regats amb sucre llustre. Som de Vidreres pero segur que vindrem a comprar-ne. FELICITATS !!!!!
Els millors panellets i bunyols de Girona.
Què haig de dir jo de la Pastisseria Marquès!! la millor de Girona!! i els bunyols encara més!!! Els bunyols i els tortells!!! Boníssim tot i artesà de tota la vida!
Compartir en WhastApp
Compartir en Facebook
Subir Fotos