#}
Sluurpy > Restaurantes en Girona > Parentesi

Parentesi - Girona - Álbum de fotos

No soy una persona que me guste valorar los sitios.pero cuando me tratan con encanto, amabilidad y calidad, hago el esfuerzo de escribir una valoración. Esta gente del parentisi, son encantadores, llevamos comida de nuestro hijo y nos lo han puesto muy fàcil. Se que parece raro que lo diga, pero ha
Un sitio donde te atienden de manera muy agradable. Tranquilo en pleno centro histórico de Girona capital. La cena está muy bien, buena relación calidad precio y hecha en casa.
Buenas tapas, buenos vinos, buen ambiente.
Acogedor, un trato estupendo y tienen librerias llenas de obras interesantes
Buen café, servicio rápido y Wi-Fi
Nos encanto
‪Bar situat enmig del Barri Vell de Girona, on s’hi poden menjar tapes, entrepans i unes coques boníssimes. Molt recomanables les tapes i el vermut de l’Empordà! És més que un bar, on també hi organitzen recitals de poesia, concerts, concursos... Lloc acollidor on et fan sentir com a casa, com un oa
Lloc tranquil i acollidor, amb taules i sofàs. Estàvem al casc antic de Girona un al dissabte al matí i vam venir a esmorzar aquí. També tenen els diaris del dia.
Tracte exquisit tant cap a nosaltres com per la nostre filla. Lloc molt acollidor. Preus molt asequibles. Segur que tornarem amb la peque!
Les braves son espectaculars, fet a la manera tradicional. Els millors callos i les millors coques de recapte, tot fet amb amor i molta sensatesa. El servei fantàstic, proper, local íntim on a més de tot això es pot gaudir amb llibres i un ambient tranquil.
Bar cafeteria on també fan menú del dia, tot i que el seu fort són els entrepans que són una delícia i les tapes. El lloc en sí és agradable i acollidor i la gent que el porta molt trempada i sempre disposats a que t'hi trobis a gust. De tant en tant programen activitats com concursos de truites, ga
Un lloc molt recomanable. El personal és simpàtic i agradable, amb una carta de tapes curta però molt ben treballada. Bon producte, bon servei. Els minis dels esmorzars estan boníssims, les coques dels sopars també i de molt bon tamany.
Molt bon lloc per fer el cafè o el vermut dissabtes i diumenges. Els propietaris porten el negoci tal i com s'ha de porar un local com aquest: proximitat, amabilitat i professionalitat. No deixeu de demanar les braves, la salsa és molt bona!
És un lloc on estar tranquil, relaxat, amb música de fons i llegir algun llibre de la seva llibreria. La Míriam i l'Albert tenen un tracte molt familiar i agradable :) Esmorzar/vermut/dinar/picar alguna cosa, tot de proximitat i cuidant el detall, el recomano!
Bar molt acollidor. Els entrepans són boníssims amb pa de coca. El menú mig dia i les tapes són espectaculars, sobre tot les braves.
Sympa, bonne ambiance (des bouquins tout autour), prix correct et encore très Catalan. Bel endroit pour le petit déjeuner
Molt bona atenció, braves espectaculars (de les millors que he provat) 100%recomenable.
Bon menjar i personal molt agradable. De les millors braves de Girona.
Bon café amb bons llibres acompanyats de bona música. Fan falta més indrets com aquest!
Compartir en WhastApp
Compartir en Facebook
Subir Fotos