Sluurpy > Restaurantes en Girona > Avbeure Cerveseria Artesana Girona

Avbeure Cerveseria Artesana Girona - Girona - Álbum de fotos

Fantastico lugar, con gran variedad de cervezas artesanas. Los barriles pinchados van variando. Inglesas, catalanas...
Muy buena selección de cervezas artesanas, variedad... Y quienes atienden son a parte de buenas personas entienden del tema de Cerveza artesana!!! A que esperan venir!!!
Buena cervecería, Buena birra. Musica en directo. Y un trato genial por parte de Victor.
Si te gusta la cerveza, aquí hay variedad.
Excelente atención y muy buenas birras artesanas
Buena atención y seleccion de cervezas locales y de importación
La mejor variedad de cervezas artesanas de Girona
Excelente para tomar una buena cerveza
Las mejores cervezas artesanales de Girona
genial
😁😁
Indispensable en Girona
Gran varietat de cerveses! tenen una pissarra amb les cerveses que tenen en barril i et deixen catar-les si estàs indecís.
Excellent service. Food is reasonable and good tapas. The variety of beers: ooh very good. Quite deceptive in the night to find the place. The name is boldly abbreviated on the window but should be more visible, especially for tourists.
Són molt amables. Trobes varietat de cerveses artesanals tant catalanes com de fora, de la resta del món. Es menja bé. I també pots trobar altes tipus de begudes per nens/es o gent q no begui o no li agrdi la cervesa.
Gran diversitat de cerveses artesanes, tant d'ampolla com als tiradors. Tracta amable i bon ambient. El menjar no és res de l'altre món però per la relació qualitat preu està molt bé. Sobretot les patates braves!
Varietat de cerveses de barril molt interessants, preus correctes comparant amb locals similars. També tenen cerveses d’ampolla, però no n’he provat mai cap. Tracte immillorable, amb gent que sap el que ven. Tenen unes patates fantàstiques.
És, sense dubte, el millor bar de Girona per anar a fer una bona cervesa. Els nois que el porten són molt amables, el menjar és casolà i molt bo i les cerveses excel.lents. El preu molt raonable.
Bona selecció de cerveses artesanes, molt bon ambient i molt bon preu. No deixeu de provar la famosa hamburguesa avbeure o el franburguer!
Compartir en WhastApp
Compartir en Facebook
Subir Fotos